Mnyak yuyi

Perlu ke bwk mnyk yuyi mase pergi ke hospital untuk brsalin nnti#ingintahu #firstbaby

6 Balas

Minyak yuyi agak panas untuk kulit baby newborn sis. Maybe baby akan meragam. Boleh guna minyak telon sis. Bagus. Baby pun tak kena gigit nyamuk

2y ago

haah betul

klau sy x bwak..sbb x gune pn lg..satu lg dlm tempoh bb jaundis pn sy x gune mnyk pe2 kt bb

2y ago

klau kt tmpt sy misi gune mandian y dah ade kt spital..jd x bwk la.klu nk bli krim bb utk kembong better gune youbaby..sgt2 elok..batuk selsema..kahak..sy gune krim tu smpai setaun lbh xpernah ade kahak..last bb ade kahak mase bb..bile sy gune krim tu die muntah kahak abis kuar

saya guna je . tp letk sikittt je , tkot baby pans .

assalamualaikum sis balm ni sesuai sgt utk bby new born

saya guna minyam penawar hitam..x panas

Saya pakai minyak kayu putih