minyak yuyi

assalamualaikum. ada tak baby pakai minyak yuyi blh kena ruam kirany xseswwai la .. bby sy pkai naik ruam merah kt perut .. sy jd rsau ntah nak pkai minyak angin ape plk .. pastu ank bila da kul 1 pagi sampi ku 5 meragam ja sakit prut rasany sbb dia cm thn2 nafas tuu .. ngis . xnk susu.. ap punca bby sakit perut ya blh kongsi2 x#bantusharing #pleasehelp baby bru msok 25hari😅

2 Balas

mnyk yuyi panas awk..baik awk cri mnyk telon bb y mesra bb..x pun krim .bb awk isap ssu pe..klau lepas mnyusu awk burp x..klau bf lekapkan dgn betul puting dlm mulut bb spy angin x tersedut..klau isap botol jgn goncang botol susu..sbb buih tu blh bt bb kembung sbb udara..cari botol anti colic

9mo ago

owh bgtu ker.. bf bby je rasany cara menyusu tu xbtl .. bby sy xngam la pkai minyak yuye tu .. cari brand lain plkk poning rasa mlm ni xtau la mcm mna ragam bby plk😂

sis blh try mnyak telon mesra baby mcm mybaby or minyak bebi anugerah. dua2 ni xpanas n bau sedap. sis ade pkaikan baby barut tak? kalau ada, jgn pakaikan dlu bg ruam tu hilang.

9mo ago

aah dia pkai barut skrg xbg da rsau perut merah cmtu skrg xltak pape da kt prut bby