Kuning tinggi

Blh kongsi cara turunkan kuning anak..dah mcm2 cara cuba..tp kuning makin tinggi..halia pun dah tak ambil..mandi air kelapa, & mandian turunkan kuning anak pun sama juga tak berkesan

1 Balas

cara utk turunkn kuning ank kena bg dia kerap berak. Sbb tu kena susukn selalu. Selain tu, sy dulu wktu siang sy xpakaikn ank baju. Hanya pkikn barut n bedung. Sy letak kt tmpt cerah yg byk pencahayaan. Bkn direct cahaya matahari ye. Tp kalau hujan sejuk pakaikn la ank baju. Kesian plk dia. Wktu sy lps bersalin tu musim panas so ok je dia x berbaju.