tips senang bersalin

nak tanya orang selalu cakap nak senang bersalin kene kerap bersama suami,start berapa minggu yer kene kerap kan bersama suami tuh 35 minggu dh boleh ke??

1 Balas

dah boleh sangat tu sis. baby dah lengkap dan rahim dah kuat. in syaa allah nanti bersalin tanpa koyak. tapi jangan lupa senam" jugak. kupu", jalan itik, turun naik tangga. banyak lagi la senaman mudah bersalin

1y ago

tapi jangan paksa. kalau sakit rehat kejap. kalau keras rehat kejap