pantang czer

bleh makan apa jek ye.. saya rasa dh tak cukup nutrient ni..mkn bubur dgn ikan..x pun dgn ayam.....air pun.air apa yg bergula bleh minum... benci lah pantang2 lebih2 bab mkn ni..hmm

10 Balas

nape mkn bbur sis? 😂 makan je mcm biasa makan. cuma masa pantang ni kena alert la mungkin ade sesetengah benda yg kite makan blh jd allergic sama ada dkt sis sendiri or baby. air milo, horlick semua tu blh minum. sye dlu pantang cara org lama, tp makan je bnde2 berkuah semua. czer banyakkan makan buah oren ye supaya luka cepat sembuh. sye 2mnggu dh baik luka.