Bleeding after bersama

A bit sensitif topic. But after bersama suami ada light bleeding. Tkde lendir. Baby active gerak2 now tgh baring. Sakit area perut tuu sikit je, tk rasa mengeras or mcm period pain. Hopefully tkde pape sebab awal lagi baru 36minggu. Ada mommies pernah experience ni takk in third trimester?? #1stimemom #advicepls

2 Balas

Hi mommy. Saya rasa better pegi hospital. Takut pangkal rahim mommy ada maslah. Sy ada kawan pernh alami mcm yg mommy alami. Then dia terus gi emergency department kat hospitl gov. Hopefully, semua baik2 sj. Take care puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers