Doakan Saya

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum ibu2 semua… Harini saya dah 37minggu 3 hari. Due date saya 12/12. Sya GDM on Diet. Dr scan Alhamdulillah kepala baby dh masuk laluan dh🤗. Ini anak pertama saya. Mohon doakan saya NURUL SYAFENIE BINTI KAMARUDDIN dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya. InshaAllah Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

30 Balas

aamiin, semoga dipermudahkn sis.. Doakan saya jgak ye sis

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nnti🤲🏻 inshaAllah aamiiinn

Semoga dipermudahkan... Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn

2y ago

Aamiin aamiin ya allah ya mujib

Semoga dpermudahkan segala urusan awak sis ..amin

2y ago

Terima kasih sis inshaAllah. Aamiin aamiin ya Allah

amin3...semoga di prmudah kn urusan bersalin sis

2y ago

Terima kasih sis. InshaAllah. Aamiin aamiiin ya Allah

aaminn..semoga dipermudahkan urusan bersalin .

2y ago

InshaAllah. Mekasih sis. Aamiin aamiin

sama duedate dgn sy, 1st baby jugaa 😊 amin2

2y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan kita bersalin

moga si permudahkan bersalin ya aminn

2y ago

InshaAllah mekasih sis. Aamiin aamiin ya Allah

Semoga allah permudahkan urusan

2y ago

Mekasih sis atas doa. InshaAllah aamiin aamiin ya Allah

amin amin amin

2y ago

Aamiin aamiin ya Allah ya Mujib

aminnn YaAllah

2y ago

Aamiin aamiin ya Allah