al-fatihah buat anak umi yg umi cintai sepenuh hati umi

Bismillah...allhumma . Berat bahu memandang , berat lagi bahu yang memikul . Al-fatihah buat anak syurga umi yg dicintai selamanya . Umi sedih sebab terlalu cepat kamu tinggalkan umi . Tanpa tanda2 masalah pd kamu , kamu pergi tinggalkan umi & ayah . Umi & ayah menanti kamu hampir setahun . Alhamdulillah . Bulan puasa 2019 , umi & ayah dpt berita gembira dgn kehadiran kamu . Syukur sangat . Namun , perancangan Allah itu lebih besar dari perancangan umi & ayah . Kerana kita semua hanyalah pinjaman semata2 . Terlalu pantas masa berlalu . Cukup 27w , umi & ayah kehilangan kamu . Dah banyak barang baby umi & ayah sediakan utk menanti kehadiran org baru sbg penyeri dalam hidup ini . Umi xmarah kamu . Umi xkesal dgn perancangan Allah . Tp umi sedih.... Umi xdpt peluang utk kongsi kasih sayang dgn kamu . Hanya doa umi kirimkan buat anak syurga umi . Nur zinnirah , tunggu umi & ayah ye . Terima kasih Allah utk segalanya .

48 Balas

Takziah

Salam takziah. Sy pun baru lepas kehilangan baby 4 hari yg lalu. 9 bulan dia dalam perut tapi Allah lagi sayangkan dia. Semoga kita sama2 kuat.

5y ago

Sabar ye...kena kuat... Semua Allah,dh tulis utk kita...

Takziah

salam takziah..al fatihah untuk anak syurga..

اِنّا لِلّهِ وَاِنّا اِلَيْهِ رَجِعُوْنَ

Al fatihah dan salam takziah sis..

Innalillahi wa inna ilayhi rojiun takziah buat sis dan keluarga..Inshaa Allah Allah akan ganti rezeki yg lain buat sis..keep strong ya❤

5y ago

In shaa Allah . Terima kasih puan 😭