tanya pendapat

Bini kandungan nk msk 8bln..tp bini ajk balik kg mak mertua di kelantan.sy di johor..agak2 risiko x time drve tu.nk tolak kecian sb dia nk restu sb nk bsalin di johor

1 Balas

Xde.cuma berhati2 msa drive.berehat sekejap dekat rnr ke. Kalau drive memanjang xde rehat risau bdan bni encik sakit bdan.saya kalau balik kpg,saya akn soh Suami stop kejap dekat rnr utk regangkan bdn.boleh rehat skjap.xde la mengantuk Masa drive

4y ago

Tq atas pandangan.baru tenang hati nk balik kg