Pampers

Binggung,kalau newborn Pampers dia berapa cukup ye..sbb nak beli size S Banyak sikit..nak save bajet lgi...

25 Balas

Sy baby dah sebulan lebih setakat ni dah guna 3 bungkus pampers. Harini 1bulan 14hari dah nak masuk yg ke 4 bungkus.

Saya beli y NB wee2 dry tu satu paket besar n trave..Y saiz S pin sma cmtu klau xckup bleh bli lg

Bl pampers newborn paket kecik je dulu..klu terus bl saiz S takut baby kecik plk..rugi je..

Beli pampers tgk berat baby, dekat paket pampers ada tulis utk berat baby.

Saya ank dlu 1 pack je nb.. dlm elok hbis yg tu dh blh tukar pakai s

Beli 1pack je pon dah ckup... Kalo trs pakai s pon blh je awk

Klau pkai pempers baby new born mmg bnyak kli kne tukar...

Newborn xprlu byk2 sbb bby cpt besar, lg2 klu bby boy

Kene beli byk sbb baby slalu mmbuang...hee

Tgk saiz bby jgk sis. Beli sikit je dulu.