Awal kehamilan

Bilaa tau awal kehamilan lepas berape minggu untuk jumpa ke doctor.#ingintahu

8 Balas

kalau awak nak sah kan kehamilan awak boleh utk pergi klinik swasta. 4@5w kalau doctor inform belom nampak pape awak jgn panik. kalau bernasib baik ada ja 5w dh nmpk kantung. mostly 6w tu mmg nmpk kantung la. nak nmpak janin dgn dgr heartbeat around 8@9w. kalau nk buka buku pink boleh cuba call kk terdekat dgn awak. ada je kk yg boleh walkin terus ada juga yg kena book tarikh