Bila waktu sesuai untuk checkup?

Bila ya waktu sesuai pergi checkup kat KK/Klinik/Swasta lepas check sendiri UPT positif? Kandungan anggaran 5weeks

8 Balas

Ikut tempat sis. Kalau saya, pergi buat buku masa 8week tapi kk bagi tarikh awal bulan 8. Mungkin sebab dah full kot.

5y ago

Terima kasih respond soalan. Itu lah minggu ke 5. Baby masih lagi sebesar biji bijan...... If lewat² checkup risau pula kandungan..... Itu saya tanya tu. Excited nak checkup pun ya... Sebab baby first...