minta pendapat

bila waktu sesuai bagitau sedara mara yang kita pregnant ?

33 Balas

Kalau sy diam2 je. Selagi perut tak besar org tak nmpk depan mata. Dah 2kali bersalin husband update dlam media sosial sbb anak 1st & 2nd jarak 5tahun. Hehehe

sy tk bgthu . diaorg thu sndri . mse tu dh 4bulan dh nmpk sikit bumpnya . tp untk awal2 jgnlah ,bgthu yg pnting jaa dekt suami fmily mrtua dgn fmily sndri .

Takpernah beritahu. Parents n adik beradik je inform, adik beradik pun tak semua especially yang lelaki tiba2 perut nampak ha pregnant lah tu je 😄

ingt nk tunggu nmpk baby bump bru nk bgtw family. eh apo, pregnant x smpai 2bln abg dh tegur nmpk lain. habis semua tahu sbb mulut dia sorg.

Tak pernah nak bagitahu dkt sedara mara . Mereka tahu sendiri. Biasa sy bgthu pd parents sy dlu , husb , MIL pon sy lmbt bgthu.

sye excited lebih Anak pertama.. 7w dh bgtaw.. tp kalau putar balik masa.sye Nak rahsia Kan dlu.. tgu 16w perut dh besar bru bgtaw..

1mo ago

hah kenapa sis , ada apa apa jadi kee

x ad keperluan utk depa tau kita mnegandung haha, ank depa mgndung pon kita x tau, tau ii dh ad cucu, hehe

sy dah 8 bulan ni pun still sedara mara tktau lg sbb mlas nak heboh.. cukup keluarga kita shj yg tau..

Saya sepanjang pregnant tak pernah bagitau orang selain yg terdekat je. Tau2 dah bersalin je hehe

sye x bgtw.. cuma inform parents & adik beradik ble da nmpk heartbeat baby.. 8 weeks ke atas..