Air Selusuh ??

Bila sesuai minum air selusuh ? Perlukah minum air seluluh ?

18 Balas

Air selusuh yg paling mujarab adalah air yg dibuat dari suami sendiri - ustaz don

minum air zam zam lah...batter dari air selusuh...niat apa yang dihajat

Mak sy x galakkan pn...dia suh sy byk2 bc doa ja nnti..

Tak pernah minum

Tak perlu.

tak perlu

Jgn minum. Kalau nak minum pun tunggu sakit dah kuat baru minum. Jgn baru 4cm nak tolak ke lr dah minum, mmg sakit menonggeng la lps tu

bg pgalaman sy better jgnla minum air selusuh.. mungkin ikut org jugala.. bila sakit constraction tu.. ko palun la berabis jalan2.. kompom cpt bukaan tu.. selusuh tu mcm induce ja.. hehe