Sakit Dalam Pipi

Bila nak mengunyah atau bercakap rasa sakit.. Luka x de.. Gusi n gigi pon okay atas bawah.. Tp rasa sakit.. Pernah tak kene cmni?? Adakah normal bila pregnant sakit cmni dan ada efek pada baby kee??

5 Balas

Semoga cepat dikurniakan kesembuhan dan kesihatan tubuh badan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Sama kita sis . Sekarang dah hilang rasa sakit sebelah kanan, ni sebelah kiri pulak . 😆

Laa ingatkan saya je rasa mcm ni time preggy emm btw saya tk pergi klinik lagi check

Hurm..better sis g klnik chck.. mg sis cpt sembuh..aamiin

5y ago

Most wlcme😉

Kalau saya pulak tu alahan time mengandung hehe