Sy nak tnya,sy da 19week,tp bahagian dkt nipples sy ni ada rasa sakit,asal tersentuh dan terlanggar,msti rasa sakit sgt.

Buah dada pon rasa berat je..knp ye?ada sape2 tahu x?sbb masa pregnant ank first xde rasa sakit cmni..

1 Balas

sama.. nipples akan jd sensitif bg sesetengah ibu mengandung.. normal je tu..

2y ago

Yeke sis… kalo normal xpe.. risau juga.. selalu cek juga,, takut ada ketulan biji2 kan… kalo dada kita rasa berat tu.. kira nak ada susu ke sis???