Malas malasan

bila nak kemas rumah malas, buat kerja last min bila husbund ajak jalan ok je tawaf satu mall tuu, dia pun stress dengan saya ?

2 Balas

kikiki...lebih kurang ngn sy jugak la...kemas2 basuh kain lipat kain rajin lg stakat ni , bab masuk dapur kemain malas..pastu bab tdur no 1, mata asyik ngantok je..sakit belakang, lenguh kaki ...tp bila suami ajak g mane2 laju je siap,xde da ngantok sakit lenguh tu. 😂

4y ago

saya paling malas nak lipat baju, jemur baju, masak pun lambat2 tapi lapa ahhahahaah

Alhamdulillah suami sy phm...mmg bini pangai cmni bila pegnant.....

4y ago

Bia je dia bebel....hhhahhhahha...masa ank 1st dlu pon kne bebel....dah ckp ni pembawakkan..bdn jd letih...dia bebel jgk...tp bini dia buat keras je....jdnya bila next2 ank dia mmg phm dah....bebel pon xguna dgn bini dia...bini dia buat keras je 😂😂😂