Second Pregnancy

Bila masuk Second pregnancy,rasa perut lbh cpt besar walaupun baru 10weeks dan punggung pun cepat lenguh..Ada tak yg sama situasi.

3 Balas

Nak tanya saya pregnant anak ke 2, klu carry anak first will it cause miscarriage. Takut anak first baru is 10bulan suka merangkak sini sana.

Setiap pregnancy lain2. Selalunya 2nd mmg nmpak lg perut tu, hihi. 😁 Sy ms 1st takde masalah apa, yg 2nd asyik nk tido je