Tanda bersalin semakin hampir

Bila lagi nak dekat bersalin ni macam takut sangat, perut kerap mengeras dalam sehari dalam 5 kali tapi within 24 hours. Tetapi tiada darah atau lendir. Ini kira belum betul-betul nak bersalin lagi kan?

3 Balas

saya skg dah 38week 1day , sya mcm puan mengeras² tp tak kerap .. kekdg dia mgeras smpai ke bujur , langsung takda tanda . alhamdulillah baby still aktif 🥰 saya dah get ready ni biarpun perasaan nervous tu semua ada apa lagi takut . beranak anak ke 3 dah ni

hi puan. haah itu tanda-tanda. time ni puan dah kena get ready tau.

1y ago

kalau rse sengugut rse cucuk2 tu?

tanda tu..kene standby