kempunan

Bila kita tak dapat apa yang kita nak, RASA NAK MARAH NAK MERAJOK. Semua ada kann? ? Eee mommies semua pun camtu jugak ke?

1 Balas

Sya msa 1st pregnant bgitu la sis.. smpi bole ngis kalau xdpt.. tpi yg 2nd ni ndak jugak.. mau mkn pun pkir dlu sbb xda idam pa2.. alahan jak truk dri yg ptma hamil.. bsabar k.. lpas brapa mggu ilang jugak tu..

5y ago

Aduh sis tapi, sia da berminggu teringin mau makan ikan patin itu yang mau marah tu kalau tak dapat" 😭🤣🤣