Mengidam manis2

Hi mommies. Saya dah masuk tri2. Dah mula teringin2 ni. Harini asyik teringin nak makan cake, donut benda manis2. Tapi takut sebab tak sihat kan. Ada cara ke nak bagi stop craving ni?Atau kene layankan jugak craving ni? Sebab orang cakap takut anak lahir keluar air liur sbb kempunan tak dapat. 😑#1stimemom #pregnancy #mommybuntu

2 Balas

samelah..dah risau tkt kencing mnis...tp craving tu kuat sgt smpy temimpi2...

Layankan saja sis tp lepas tu kena minum bnyk air putih