BSP tinggi @ rendah

Bila kita control pemakanan yang tinggi karbohaidrat seperti nasi dan lebih kan lauk serta sayuran hijau...jugak minuman manis @ snek yang berkaitan dengan gula la...senang cerita ???? akan tetapi setelah semua di control tiba2 rasa pening sehingga tahap mata menjadi kabur....tidak boleh berdiri lama...bila makan @ minuman yg mengandungi gula automatik mata jadi terang semula...pening pun berkurangan.adakah itu tanda LOW BSP????

2 Balas

Hm kental tu sis dapat kawal intake gula. Saya selalu tak tahan craving makanan manis 🤣