BSP tinggi @ rendah

Bila kita control pemakanan yang tinggi karbohaidrat seperti nasi dan lebih kan lauk serta sayuran hijau...jugak minuman manis @ snek yang berkaitan dengan gula la...senang cerita ???? akan tetapi setelah semua di control tiba2 rasa pening sehingga tahap mata menjadi kabur....tidak boleh berdiri lama...bila makan @ minuman yg mengandungi gula automatik mata jadi terang semula...pening pun berkurangan.adakah itu tanda LOW BSP????

2 Balas

Mase nk test bsp je diet manis , mase x bsp saye xdiet pun 😂 kang xde manis , hypo pulakkkk .. mase bsp saye mkn jambu batu .. dlm lauk pauk ada manis jgk..

Hm kental tu sis dapat kawal intake gula. Saya selalu tak tahan craving makanan manis 🤣