Minum

Bila kawan2 minum coke atauh teh ais ke atau milo ais ke rasa macam Nak minum je , Bila dah dapat minum rasa nikmat je , Skrg ni tringin nak minum coke ? Boleh ke , preggy 26 week

24 Balas

elak minuman bergas... kalau kafein tuh boleh tapi berpada padaaaaa

Boleh je.. Jgn mnum bnyk2 sangt dahlh sebb mnuman tu x elok.

Kalau sy, sy minum seteguk dua je. Lepastu bg dkt husband.

Boleh sis minum cuma yang amalkan selalu sesekali boleh je

Bole stakat nk mnum sket. Asal kn x mnum 1 botol stp ari

Sy minum je sis. Skrg 26w5d. Dpt air gas nikmattt sangat haha

5y ago

Aah. Sy pernah baca gak ade sorg ibu mngandung tu hari2 kena minum air gas. X minum air gas x senang duduk katenye 😂

Minum asal terasa ja. Jgn minum byk. Gula byk dlm coke

minum sekadar hilangkan rasa ngidam xpa..

minum coke zero kalau teringin sgt.

Boleh kot minum sikit jer...huhu