Minum

Bila kawan2 minum coke atauh teh ais ke atau milo ais ke rasa macam Nak minum je , Bila dah dapat minum rasa nikmat je , Skrg ni tringin nak minum coke ? Boleh ke , preggy 26 week

24 Balas

Air coke tak elok

Sy xminum.

Sama la ngan saya.. masa mengandung sehari sekali mesti nak minum milo ais... Klau x dpt minum mesti x sah.. tp bila dah kantoi gula terus stop... Berhati2 tau time pregnant.. jangan amik minuman yg tinggi gula byk sangat tau..

kalau boleh elak..elakkan .tapi kalau dh teringin tahap lain mcm . minum laa