Teh Ais

Sy pregnant almost 7w. Last week minum teh ais rasa ok je. Seminggu sekali je minum. Tapi hari ni lepas minum terus sakit kepala dari tengahari sampai sekarang ? bahaya ke teh ni? ?

1 Balas

Teh nie ade kafein..Xelok sgt mnum berkafein sgt..Ade yg xok bila preggy..Mcm.Sye tme xpreggy boleh mnum..time preggy xboleh trus smpai fasa ktga..Sb angin..

5y ago

Sy memg tak selalu minum teh/kopi/milo/nescafe.. Kuat minum ayaq mineral. Cuma kadang kalau nak beli minuman ada gula, mmg pilih teh ais. Selalu ok hari ni je sakit kepala betull.