Tak lena

Bila dh 21weeks ni mmg dah mula rasa baring kesane sini tak kena ke? Tidur trlentang pun tak selesa. Tidur pun tak lena

20 Balas

Sy dh week 32 tidur makin kurang lena,duduk serba xkena baring lagi laaa nk cari kselesaan lg sukar..last skali tlena smbil dlm ksakitan..time tu sakit pinggang sgat2,perut depan ni asyik bergerak mnendang2 biasalaa baby active time skrg..dgn mncucuk2 bahagian tepi pinggang..krem kaki..slagi xbesrsalin xtau laaa

5y ago

Ermm tu lah rse mcm nk menangis x nangis pown..nk xnk trpksa mnhannye..owhh pregnant ank first jgak yerkk,sme lah kte..hehehe..xde pnglmn cmnie lah jdinye..kdng tu ble dh x lrt sngt trtido trus,ble nk bngn trsa skit balik..hnye Allah jew yg taw cmne rse skitnye..

Biasa tu sis baby dah mula membesar dlm perut kta so kta pon akan rasa tk selesa mase tido makin besar lg makin susah tuk kta tido,sya dah 36weeks ni pon memang jrang dpt tido lena wkt mlm, bertabahlah mommy

Saya start 2 bulan da sakit2 pinggang. Mmg x selesa tdo. Hihi. Mkin beso baby mkin x lena tdo. Lagi2 bila da pandai tendang2. Asyik terjaga je. Saya tdo mengiring. Letak bantal depan belakang badan.

sy baru 19 weeks...tp x tentu arah dh nk tdo mcmmane...mengiring ke kanan, bby gerak2 mcm x suka..so mengiring ke kiri je la hari2 sampai da sakit tulang pinggul ni ha.. 😂

Sy da 29w, nak tido tu struggle gila2. Pusing sana tak kena, sini tak kena 😅 da tido bangun g toilet terus tak boleh lelap pulak.

Nnt 30minggu ke atas huh lg laaaa. Tido tk lena. Sy tido pusing2 kiri kanan pun tk boleh smpi sy tido atas lantai.

5y ago

Same.... Jeles tgok encik suami kroih kroihh

Sama 21 week✋... Sekarang tgh sakit pinggang.. Cara sy bila sakit pinggang sy suka baring kt lantai sbb sejuk..

5y ago

Ni perangai sy jugak.. Sameeee... Hahahaha

Sy start 10 weeks dah rasa tak selesa nak tdo. Asyik tukar posisi je😂

Yes sis normal je.. apetah lgi kalau dah 3rd tri.. sgt ssh mo tido..

Normal. Orang kata sampai la nak dekat bersalin nanti macam tu.