Mucus plug

Biasanya berapa lama waktu untuk melahirkan bila dah keluar lendir coklat? Kalau lendir campur darah maksudnya apa?

2 Balas

Tak tentu awak. Macam saya takde bloody show. Tanda saya leaking air ketuban. Malam pergi hospital. Esoknya bersalin. Lendir+darah tu blood show. Salah satu tanda bersalin.

4mo ago

Sampai di hospital, bukaan dah 4cm. Terus admit labour room.

dah sampai waktu la tu. time sy, tengah malam keluar tanda, tengah malam esoknya bersalin.

4mo ago

yes