Keluar Lendir tanpa Darah

biasanya berapa lama tempoh diambil utk bersalin kalau lendir dah keluar...#39w2day

1 Balas

Hai mommy. Bergantung kepada individu. Kalau pengalaman saya, malam keluar spotting lepas tu contraction kerap tapi tak kuat sangat saya terus pergi hosp dah ada bukaan tapi baru 1/2cm. Esok tengah hari warded terus contraction kuat doc terus induce dan selamat bersalin.

2y ago

Lepas induce berapa lama tggu sampai bersalin ? Maaf bertanya. Sy 1st mom. Harini kena serah diri. Risau