baby gerak

Bila boleh rasa pgerakan baby ye? Sebab skrg dah 23weeks blum rasa pape pgerakan. Bile checkup and scan kk smue okey alhamdulillah. Ke sebab faktor berat bdn tlebih? Baby first mummy just risau ?

3 Balas

Normal tu, saya masa start kira pergerakan baby on 28 weeks pun tak rasa sangat. Tapi Alhamdulillah, semua okay. Check up doktor kata semua okay. Jadi tak perlu risau.

4y ago

sy baru nak reply, tp tgk post ni 1year ago 😂. rasanya puan ae hairi ni dah bersalin kot 😊

sy berat 94kg n baby 20weeks da rasa pgerakan ❤️

5y ago

Sya 95kg tp msih blum rase.. huhuhu😂