Pgerakan baby

Hai ibu², maaf sy nak bertanya ibu² smua..pda minggu ke berapa ye kita boleh rse baby bgerak?sbb sy skrg dah 19 week..tpi baby masih tak bgerak.. mse 15 week hrtu sy ada bt operate buang cyst dan sblm check out hospital doc ada bt scan untuk tgk heartbeat baby,smua okay.. dan smpai skrg sy msih tak rasa pgerakan baby.. ke normal kalau baby lambat bgerak?sy risau sbb ini merupakan ank 1st sy..

2 Balas

bergerak tuh sy 19 weeks pon x thu tpi bila duduk diam mcm ade bende gerak cuma x rasa kuatlah anak first mne nk thu 😅lagipon kdg rasa gerak kdg x sbb dia msih blom kuat kot

Lain tubuh lain pengalaman. Macam saya minggu ke 24, baru yakin gerakan janin. Sebelum tu keliru angin ke gerakan janin.