mahu tahu cara pgerakan baby.

Hye mummy nak tanya mcmana nak taw baby kita bgerak..sbb sya ank first jd belum tau cara pgerakn baby..kalo rasa mcm myucuk tu baby ka tu mcm getaran hahah sya pun xpsti.itu maw tanya cara pgerakan baby dlm prut mcmna ada ka myucuk atau rasa lain..bole mummy pjelaskn

1 Balas

ada yg cakap baby 1st slalunya 20week baru rasa....klau bukan baby 1st 18week dah rasa....sya baby 1st pun xtahu baby gerak rasa mcm mana🤣..sbb skrg rasa mcm gegaran perut klau kita tngh lapar tuh....prgi scan,baby okey je nendang²

2y ago

itula tu binggung ba maw tau cara pgerakan tu hahaha ndak psti lg xda pglmn