Pengalaman Bersalin, Proses Yang Mana Anda Lalui?

Bila bercakap soal bersalin ni, pastinya itu menjadi momen yang paling tak dapat nak dilupakan. Betul tak? Nak ungkap dengan kata-kata pun tak tahu macam mana. Dalam banyak-banyak kaedah bersalin yang anda, mana satu yang anda lalui? Jom kongsi dengan kami dan ibu-ibu lain!

Pengalaman Bersalin, Proses Yang Mana Anda Lalui?
92 Balas

Emergency czer sebab baby dah berak kat dalam.. tapi alhamdulillah Allah mudahkan urusan waktu tu

Induced,bukaan 5cm minta epidural,bukaan 9cm push tak boleh,last2 emergancy czer. (a,c,d)

normal - vaccum- episiotomy right

8mo ago

@e.j sama, jahit jugak tu.

alhamdulillah semua normal cuma anak pertama 1st Degree tear

epidural dh c-section dah rs,normal kne episiotomy dh rs..

Anak 1st - normal, episiotomy Anak 2nd - induce, e-czer

emergency czer baby berak dalam perut tahap 3 .

try for b, jadi emergency czer . alhamdulillah

🥺 semoga dimudahkan urusan as first mom

Alhamdulillah anak first & second normal.