Bila Waktu Yang Sesuai Umum Kehamilan

Bila anda umum kehamilan anda, Mommies? Waktu disahkan hamil atau anda tunggu sampai masuk Trimester 3 baru anda reveal? Haa, cuba kongsi sikit!

Bila Waktu Yang Sesuai Umum Kehamilan
41 Balas

lepas tahu hamil, mmg tdk update ke medsos, hanya maklumkan kepada ahli keluarga,kawan rapat dan rakan sekerja..

saya beritahu suami dan kedua belah keluarga sewaktu 9 minggu bilamana dah ada degupan jantung.. alhamdulillah...

4mo ago

alhamdulillah jaga baik baik

family terdekat je. yg mana jumpa tanya tu ngaku la pregnant. mana yg taktau tu know2 dah bersalin je ni.

Mmg tak inform sape2. Yg nampak, tanya, kite mengaku. Yg tak nampak, tak melawat time raya mmg tak tahu.

28weeks utk family and friends. tmpt kerja seawal 5-6weeks sbb tmpt kerja sometimes ada angkat berat.

Bagitau fmly sya n fmly suami ja , x war2 lagi pun , maybe lpas bersalin baru war2 kan kot

dari dah thu sya hamil trus saya bgi thu suami sya dn kluarga yg trdekat

sampai skrg x update dlm socmed.. cuma org kg je tahu sebab perut x boleh sorok dah..

awal bgtau sbb keadaan diri mabuk teruk..tapi terdekat n rakan sekerja sahaja..

btul2 dh ok..fasa dh xde apa2 mslh..blh bgtw..esp ms dh msuk 2nd trismeter