Bila Waktu Yang Sesuai Umum Kehamilan

Bila anda umum kehamilan anda, Mommies? Waktu disahkan hamil atau anda tunggu sampai masuk Trimester 3 baru anda reveal? Haa, cuba kongsi sikit!

Bila Waktu Yang Sesuai Umum Kehamilan
41 Balas

Family dgn husband first tau, then dah masuk 6 month baru bgtau pada umum

bagitau mak & MIL je. yg lain kalau tanya/tegur baru kita iyakan.

hnya fmly tdkat je taw..org luar taw sbb nmpk puyut da besar

biar smpi org nmpk bby bump bru sy bg thu.. hehe

saya xkan cakap

4mo ago

sama. klo bole nk jg sngt² emosi ms mengandung. biarlah org kata aihh x bgtau pn dh ad isi

saya suri rumah tangga saja min

kali ni nak buat lepas bersalin

xpernh umum.. yg tw je tw..

Maklum bila dh beranak

after 5months