Alahan teruk

Biasanya ibu2 mkn apa ye utk survive sementara tgh alahan teruk? Selain roti dan biskut. Dan kalau tak boleh minum air masak, selalunya ibu2 minum apa utk kekal hidrate? Dah sebulan survive mkn roti dan minum kopi je sbb itu je mampu mkn. Rasa mcm mental dah hampir koyak pregnant kalini. Down teruk. Saya perlukan kata2 semangat 😭😭😭😭😭

Alahan teruk
16 Balas

Saya pun tengah alahan teruk. Bila alahan otometik air masak saya rasa jd tak sedap.... tekak saya boleh telan air manis. Tp kan tak bagus untuk kita tengah pregnant. Saya kuatkan diri minum air masak panas2... lepastu baring. Kalau tak mmg saya muntah kan air tu semula. Semoga sis terus kuat lawan alahan ye. Kita ibu yg kuat untuk anak anak 🤰🏻