Alahan teruk

Biasanya ibu2 mkn apa ye utk survive sementara tgh alahan teruk? Selain roti dan biskut. Dan kalau tak boleh minum air masak, selalunya ibu2 minum apa utk kekal hidrate? Dah sebulan survive mkn roti dan minum kopi je sbb itu je mampu mkn. Rasa mcm mental dah hampir koyak pregnant kalini. Down teruk. Saya perlukan kata2 semangat 😭😭😭😭😭

Alahan teruk
16 Balas

minum la susu. minum air masak knpe.. sama mcm sy perut kosong awal2 dah mnum air kosong mmg muntah balik. skg dah amalkn mnum susu. alhamdulillah ok

Rileks. Sis dah beritahu doktor/nurse? Minta diorg bg sis appointment dgn pakar pemakanan ke. Minta pamplet pemakanan yg sihat ke.

Dah cuba makan buah delima? Kena mkn hari2. Ataupun amalkan minum Jus Dailymama.

minum jus mamariam sis..boleh meredakan mabuk mual

makan je..tpi sikit2

mkn buah buahan