Alahan teruk

Biasanya ibu2 mkn apa ye utk survive sementara tgh alahan teruk? Selain roti dan biskut. Dan kalau tak boleh minum air masak, selalunya ibu2 minum apa utk kekal hidrate? Dah sebulan survive mkn roti dan minum kopi je sbb itu je mampu mkn. Rasa mcm mental dah hampir koyak pregnant kalini. Down teruk. Saya perlukan kata2 semangat 😭😭😭😭😭

Alahan teruk
16 Balas

kalau alahan pagi2 tu perkara biasa sis, tetapi sis mesti makan nasi dan sup sayur telor masin utk memberi tenaga.sis cubalah.air jus lemon.makan buah betik.kalau malam sis makan bubur campur isi ikan dan hirisan halia dan serai memang baik utk kesehatan aroma nya pun mesti tenang sj🥰🥰🥰🥰 makan time suam memang sehat