Spotting berapa hari

Biasa spotting berapa hari? Sy dah 3hari spotting. Tapi sedikit je. Normal ke? Sekarang saya baru 6w2d

2 Balas

Saya pun ada spotting dah 2 hari. Pergi klinik td scan takde apa2 masalah. Baru nampak kantung. Next 2 weeks baru scan utk check heartbeat baby kalau ada baru buka buku pink. So far doc tak bagi lg ubat apa2 cuma dia suruh bedrest sehingga bleeding stop. Semoga Allah jaga kandungan kita sehingga melahirkan. Aamiinnn

Dktor nasihatkan sy, kalau kluar spotting, cepat2 refer ke dktor balik. Sbb kluar spotting ni boleh mmbawa mcm2 risiko. Kalau takda spotting tu, kira bagus Puan.