Spotting 6 week

Normal ke spotting keluar time kencing. Berapa lama masa nak habiskan spotting. Sebab sy pernah gugur time 9weekk. So agak traumaa bila spotting

4 Balas

sya spotting dri 6week smpai sampaii skrang bru 2buln.. msa 6week trun drah koko2 jee, tp msa 7week trun drah bnyk mcm period.. husband trus bwak ke hospital.. doc scan alhamdulilah baby okay dh ada heartbeat.. doc ccuk ubat kuat rahim, Dan bg ubat kuat rahim mkn jgk untuk bbrapa mggu.. dh 2kli check up alhamdulilah baby ok but still bleeding.. cuma bkn drah merah pkat dh, drh cair merah koko² gtu...

saya masuk 6w5d baru tu macam tak ada dah spotting, tidak tiap2 hari keluar spotting. Sampai pernah risau tak kluar spotting, sbb seblum ni hari2 keluar spotting. hehe. Lagi satu masa 5w gitu saya pernah bleeding bnyak, dr kata mgkin ancaman gugur, Alhamdullilah nasib tak ada apa, Tapi saya lepas tak ada spotting, keluar keputihan la pulakk masa kencing😅, Saya skrg lagi 2 hari nak masuk 8w.

2y ago

Awak try pergi KK trus, boleh dngar dr ckp ap.😊

kalau spotted ni base dah brp mgu ye? disbbkan period x teratur ssh nk kire.

Tak normal. G klinik/spital trs utk scan atas & bwh.