i rasa mabuk and lemah

Biasa ke rasa and lemah? Tapi tak boleh tidur.. Rasa macam tak ada tenaga lagsung?

6 Balas

Normal sis. Memang rasa mcm tu, lebih-lebih lagi kalau tak selera nak makan, then morning sickness pula teruk. Kalau morning sickness sis teruk sangat, try makan 14 bahan semula jadi ini: https://my.theasianparent.com/rawat-morning-sickness

Mmg sis, dlm waktu mengandung ni doktor kategorikan sebagai 'normal' 😁. Hormon berubah, ada 1 nyawa lain dlm body kita.. Itula cpt letih

yup btl... sy kpla pn bdnyut2.. doc kata tu symptom mngdg..just enjoy je.huhuhu..(ayat pujuk diri)

Letih kan sis.. Sy 3 mnggu trun 7kg😭😭😭😭😭😭😭😭

Normal sbb ada cute little factory inside you mommy.. hehe

Sama saya pun...lemah sangat..