Badan lesu

Salam ada sesiapa boleh share tips tak. Saya selalu rasa badan lemah takda tenaga. Bila dah makan pun, perut dah rasa kenyang, siap sendawa, tapi badan masih lesu. Ada tips tak. #firstbaby

1 Balas

Try minum jus mamariam..sy thun lepas pregnant minum jus mamariam,alhamdulillah bdan bertenaga,alahan kurang,mkn pun berselera,skit kepala pun kurang,hb pun naek..Jus mamariam ni bgus utk ibu yg pregnant n baby.bila baby lahir kulit putih,nk bersalin pun mudah n mcm² lg..Trylah beli jus mamariam..lgi bgus beli set combo,jimat..