rambut gugur

Biasa kah kalo rambut ggur slps bersalin? Rmbut sy ggur teruk. Sy slh pakai syampoo kah? Biasa jga pakai syampoo yg skrg. Ada apa² cadangan tak? Dan knpa rmbut sy ggur bnyk. Mndi masa syampoo pnya bnyk kat tngn, blm lap lagi.

1 Balas

Mmg macam tu...anak saya dah 6bulan.. tak tahan dah saya so saya potong ala lelaki. So far i tak nampak rambut i gugur...entahla..maybe pendek kot..kalau oanjang nampak macam banyak.