Show (turun tanda)

Biasa ibu2 sini brapa hari turun tanda baru start in labour? Ni dah dua hari turun tanda duk gituuu je ?

2 Balas

Huhuu..saya xde trun tanda..xdea sakit perut cuma skali2 sakit pinggang tp hari2 sblm beranak tu pun mmg ada jga sakit pinggang..tba2 je ketuban pecah kat rumah..sekali sakit contraction yg 4minit skali tu..last2 beranak dlm kereta otw g hospital ngan suami..😅dia yg panic smpai nagis takut xsmpat smpai hospital..padahal mmg da xsmpat pun..alhamdulillah xde hadap sakit yg berjam2 sbb nk bersalin..kalau tak takut jga sbb baca2 ada yg smpai 10-17 jam sakit..

Banyakkan berjalan. Lagi2 naik tangga. Suruh suami teman. Semoga dipermudahkan