Apakah tanda bersalin

Assalamualaikum IBU2 nak tanya Kalau kerap rasa nak membuang ni Termasuk tanda² bersalin juga ke 😩 Penat lah keluar masuk bilik air Tapi tak membuang juga, Banyak kali memulas Saya dah 38w5hr Anak sebelum ni xde pun macam ni, Penat duk mencangkung je

2 Balas

Waalaikumsalam. Boleh jadi juga nak bersalin tapi selalunya tanda betul² bersalin, keluar air ketuban atau bleeding/spotting atau contraction kerap.

saya pun sama sis.. penat kluar msuk bilik air.. tp membuang jugak..

1y ago

Kalau membuang dah 4x nak kena g klinik ke x perlu? Sakit perut niii sbb asyik membuang je drpd mlm td 😭