result amnio..lupa nk upload

Bg mereka yg nak tau mcm mn kptsn tu dikeluarkan slps amik specimen

result amnio..lupa nk upload
4 Balas

Alhamdulillah. Sy pun dpt result yg normal selepas buat amniocentesis tapi baby ada masalah jantung. Doctor masih tak dpt confirm mcm mana keadaan baby lepas lahir. Doctor nk keluarkan baby pada 37 minggu secara ceaser.

4y ago

Lepas keputusan amnio tu dah keluar. Beberapa minggu lepas tu doctor scan tgk jantung baby kecik sebelah. Ppum sentiasa buat detailed scan jadi sy dpt tau masa tu

Sy buat detail scan hari tu ade gambar2 rajah ni

Ni details scan ke

4y ago

Keptusan result sample air ketuban n detail scan

Apa ni ye?