kuatkan kandugan

Hi..saya nak tya..ada sesiapa yg boleh tlg bg tau,mcm mn nak kuatkan kandugan...saya sdh 17weeks...tq💖

3 Balas

kenapa nak kuatkan ye ade masalah ape? setahu sy kalau dah bukak buku dgn kk, doktor kk akan bg ubat yg kita kene amek ubat tu ade vitamin utk kuatkan rahim sekali dgn kuatkn dan utk tumbesaran janin dalam kandungan

jaga diet,jaga kesihatan,follow apa yg klinik tetapkan. gugur ni melibatkan faktor kesihatan ibu tu sendiri. takda kena mengena dgn buah tu tajam,mkanan ni tajam..

maksud kuatkan mcm mana tu sis