Salam hai. Nak tanya. Saya pregnant 5w dah. Anak sulung 8m full bf. Perlu putus bf ke?

Bf anak ibu sedang hamil

1 Balas

klau awk mmpu blh teruskan tp kne mkn mknn y berkhasiat utk mnyusu n ank dlm perut..klau rahim xde msalah ok je..klau rase sakit better stop..dah boleh ajar ank susu botol fm.sy mmg jns kne stop klu peknen sbb rahim sy jns sensetif..setiap kali mnyusu rahim jd sakit..so doc sarankan sy stop sbb takut ganggu janin

2y ago

ohhh baik awak trrima kasih