Berpantang normal

Salam. Nak tanya ibu berpantang boleh ke minum teh? Saya full bf🥰 #bantusharing #ingintahu #1stimemom

3 Balas

Mungkin bergantung pada badan masing2 sbb klu sy dah nk abis pantang teringin tgk tetamu datang mak hidang tea panas mak bagi minum sikit pastu esk ari terus menderita sembelit huhuhu klu milo xde masalah sepanjang pantang bole minum

teh angin takut baby kembung nanti jadi elakkan teh atau kopi .. Milo boleh la

elakkan dulu