sotong

Betul tak makan sotong buat uri melekat

15 Balas

tak pernah dengar plak sis. masa saya mengandung anak sulung saya suka makan seafood. hari² seafood. Alhamdulillah,tak ada masalah ape².

Tak pernah dengar lagi sis 😅. Saya alhamdulillah elok je makan. Mungkin lain badan manusia lain kot tindak balas dia

Tak pernah dengar jugak 😂 masa mengandung anak 1st kerap jugak makan sotong & seafood lain. Alhamdulillah takde pape pun.

Xpnah dgr lak...cme taw sotong nie x elk mkn sngt sbb klstrol tnggi...udang pun sme...huhu

Mknn laut xbaik utk ibu mgndung.. Hati2 dgn merkuri

4y ago

saya dah beranak dah ritu. masa preggy mmg xminat lgsg sotong 😅 tp masa beranak uri sangkut jugak 😂

tak pernah tau pon..bedal je makan 😅

Pnh dgr kalau mkn pulut je bleh menyebbkn uri melekat

sya xmkn sotong xmkn pulut pun sangkut jugak 😂

4y ago

Aah mkn stong buat uri mlkat nnti beranak dktor korek dkt dlm tu

jgn lh mudah pcya sgt dgn bnda2 mengarut..